Par programmu
Atsauksmes
0
  • 1

    Ūdens līdzsvara uzturēšanai:

    Alvejas zāļu dzēriena koncentrāts , kas satur 40% alvejas lapu sulas, ir garšīgs dzēriens ūdens patēriņa palielināšanai, kas veicina ūdens līdzsvara uzturēšanu visas dienas garumā.

  • 2

    Sabalansētam uzturam un sāta sajūtai:

    Uzturvielu kokteilis Formula 1 ir izgatavots no augstas kvalitātes olbaltumvielu, šķiedrvielu, vitamīnu un minerālvielu maisījuma. Tas ir sabalansēts uzturs un ērtības vienā lieliskā kokteilī. Viena porcija satur 18 gramus olbaltumvielu**, 25 vitamīnus un minerālvielas un 4 gramus šķiedrvielu. Saskaņā ar pētījumiem, uzturs ar augstu olbaltumvielu saturu atvieglo apetītes kontroli un uzlabo sāta sajūtu, tādejādi veicinot vienkāršāku svara kontrolēšanu¹.

  • 3

    Mundrumam:

    Šķīstošais zāļu dzēriens ar tēju ekstraktiem satur 85 mg kofeīna un unikālu Orange Peckoe kompleksu - tradicionālo melno un zaļo tēju ar malvas ziedu, hibiska un kardamona sēklu ekstraktiem.

  • 4

    Papildu olbaltumvielām uzturā:

    Individualizētais olbaltumvielu pulveris Formula 3 satur 5 g sojas un piena sūkalu olbaltumvielu un tikai 23 kkal vienā porcijā.

  • 5

    Papildiniet uzturu ar šķiedrvielām:

    Auzu-ābolu šķiedrvielas palīdz uzturēt diennaktī ieteicamo šķiedrvielu daudzumu - 25 g dienā², bet pietiekamu šķīstošo un nešķīstošo šķiedrvielu uzņemšana ir svarīga daļa no rūpēm par mūsu gremošanas sistēmu³.

  • 6

    Papildu atbalsts vielmaiņai:

    Dzeltenās tabletes – ikdienas uztura bagātinātājs ar hromu, kas palīdz uzturēt normālu makroelementu vielmaiņu un normāla glikozes līmeņa saglabāšanu asinīs.

  • 7

    Papildiniet uzturu ar svarīgiem mikroelementiem:

    Formula 2 Vitamīnu un minerālvielu komplekss . Nodrošiniet nepieciešamo mikroelementu piegādi, lai atbalstītu vielmaiņu un normālu organisma darbību: varš Formula 2 sastāvā veicina normālu nervu sistēmas darbību, folijskābe atbalsta normāla psiholoģiskā stāvokļa uzturēšanu, dzelzs - normālai imūnsistēmas funkcijai.

  • 8

    Papildiniet uzturu ar Omega-3:

    Herbalifeline Max . Papildiniet uzturu ar polinepiesātinātajām taukskābēm Omega-3 (EPS un DHS).

Par produktu pagaidām nav atsauksmes Atstājiet pirmo atsauksmi, aizpildot veidlapu labajā pusē Dalieties ar savu viedokli par produktu Atstāt atsauksmi

Atstājiet atsauksmi par produktu

Jūsu novērtējums
Vārds
Elektroniskais pasts
Jūsu atsauksme
Paldies par jūsu atsauksmi!
Tuvākajā laikā mūsu pārstāvis pārbaudīs un ievietos to tīmekļa vietnē
Nosūtīt vēl vienu atsauksmi

Atstājiet atsauksmi par produktu

Jūsu novērtējums
Vārds
Elektroniskais pasts
Jūsu atsauksme
Paldies par jūsu atsauksmi!
Tuvākajā laikā mūsu pārstāvis pārbaudīs un ievietos to tīmekļa vietnē
Nosūtīt vēl vienu atsauksmi
* Avots: Euromonitor International Limited, Consumer Health 2019. Saskaņā ar svara samazināšanas produktu kategoriju definīcijām; mazumtirdzniecības pārdošanas apjomi naudas izteiksmē, dati par
** Vienā porcijā ar 250 ml piena ar 1,5% tauku saturu
*** Jebkādi apgalvojumi attiecībā uz svara kontroli attiecas uz Herbalife Nutrition svara kontroles programmu, kas bez visa pārējā ietver arī sabalansētu uzturu, regulāras fiziskas aktivitātes, ikdienā nepieciešamā šķidruma daudzuma lietošanu, vajadzības gadījumā uztura bagātinātāju lietošanu un pietiekamu atpūtu. Visi rezultāti ir individuāli un var atšķirties.

1 Leidy, H.J., et al., The role of protein in weight loss and maintenance. The American Journal of Clinical Nutrition, 2015. 101(6): p. 1320S-1329S. 2. Phillips, S.M., S. Chevalier, and H.J. Leidy, Protein ""requirements"" beyond the RDA: implications for optimizing health. Appl Physiol Nutr Metab, 2016. 41(5): p. 565-72. Paddon-Jones, D., et al., Protein, weight management, and satiety. Am J Clin Nutr, 2008. 87(5): p. 1558s-1561s.
2 EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition, and Allergies (NDA).EFSA Journal 2010; 8(3):1462.-
3 Barley/oat/wheat grain fibre contributes to an increase in faecal bulk.2 Mohajeriet al (2018) Eur. J. Nutr.,57(Suppl 1), 1–14.Makkiet al (2018) Cell host microbe, 23(6), 705–715. Hachimuraet al (2018) Bioscibiotech bioch, 82(4), 584–599. O’Grady et al (2019) Aliment PharmacolTher.2019;49:506–515. Kim (2018). Immunology, 154: 220-229.
Kļūt par klientu