Herbalife is the #1 weight management and well-being brand in the world.*
Par programmu
Atsauksmes
0
  • 1

    Organisma atbalstīšanai ar makro un mikroelementiem:

    Uzturvielu kokteilis Formula 1 ir ar augstu olbaltumvielu saturu (18 grami)1, kas piemērots veģetāriešiem, kā arī tā sastāvā ir 25 dažādi vitamīni un minerālvielas. Uzturs ar augstu olbaltumvielu saturu veicina tauku masas samazināšanos un muskuļu masas saglabāšanu2,3.

  • 2

    Ūdens līdzsvara uzturēšanai:

    Alvejas zāļu dzēriena koncentrāts , kas satur 40% alvejas lapu sulas, ir garšīgs dzēriens ūdens patēriņa palielināšanai, kas veicina ūdens līdzsvara uzturēšanu visas dienas garumā. Dzēriena sastāvā nav mākslīgu saldinātāju vai krāsvielu!

  • 3

    Mundrumam:

    Šķīstošais zāļu dzēriens ar tēju ekstraktiem satur 85 mg kofeīna un unikālu Orange Peckoe kompleksu - tradicionālo melno un zaļo tēju ar malvas ziedu, hibiska un kardamona sēklu ekstraktiem.

  • 4

    Papildu olbaltumvielām uzturā:

    Individualizētais olbaltumvielu pulveris Formula 3 palīdzēs bagātināt uzturu ar papildu olbaltumvielām: viena porcija - 5 g olbaltumvielu un 23 kkal.

Par produktu pagaidām nav atsauksmes Atstājiet pirmo atsauksmi, aizpildot veidlapu labajā pusē Dalieties ar savu viedokli par produktu Atstāt atsauksmi

Atstājiet atsauksmi par produktu

Jūsu novērtējums
Vārds
Elektroniskais pasts
Jūsu atsauksme
Paldies par jūsu atsauksmi!
Tuvākajā laikā mūsu pārstāvis pārbaudīs un ievietos to tīmekļa vietnē
Nosūtīt vēl vienu atsauksmi

Atstājiet atsauksmi par produktu

Jūsu novērtējums
Vārds
Elektroniskais pasts
Jūsu atsauksme
Paldies par jūsu atsauksmi!
Tuvākajā laikā mūsu pārstāvis pārbaudīs un ievietos to tīmekļa vietnē
Nosūtīt vēl vienu atsauksmi
* Olbaltumvielas veicina muskuļu masas palielināšanos un uzturēšanu
1 Ar 250 ml piena ar 1,5% tauku saturu.
2 Leidy, H.J., et al., The role of protein in weight loss and maintenance. The American Journal of Clinical Nutrition, 2015. 101(6): p. 1320S-1329S.
3 Wycherley, T.P., et al., Effects of energy-restricted high-protein, low-fat compared with standard-protein, low-fat diets: a meta-analysis of randomized controlled trials. Am J Clin Nutr, 2012. 96(6): p. 1281-98.
4 Bai et al (2009). Am J Clin Nutr, 89(1), 77-84; Fayh et al (2013). European journal of nutrition, 52(3), 975-983; Miller AL. (2006). Alternative Medicine Review, 11(1), 23 - 29; Oka et al (2005). Vascular Medicine, 10, 265 - 274; Rytlewskiet al (2005). European Journal of Clinical Investigation, 35, 32 - 37; Smith et al (2006). J Thorac Cardiovasc Surg, 132(1), 58 - 65.
Kļūt par klientu